RASMUS-OG-VERDENS-BESTE-BURSDAG-web-1-545x305

Da har vi gleden av å åpne for påmelding til dette semesterets to animasjonskurs. Denne gangen får vi lov til å lage musikkvideo til en av Rasmus og Verdens Beste Band sanger som ikke er kommet ut enda. Som kjent kommer de med nytt album hvert øyeblikk. Det er faktisk så hemmelig at vi ikke vet hva sangen heter engang enda. Dermed blir det verdenspremiere på Skansen – Verdens Beste Stasjon helgen 29-30 april.

Som vanlig er det lærer Bente Aasheim som skal lose oss igjennom helgas spennende prosjekt. Vi kommer til og bruke animasjonsteknikkene cut out, stop motion. Finn fram ideer og let fram kreativiteten. Det er ti plasser på hvert av kursene. Tidspunkt 1100 – 1600, på Skansen – Verdens beste stasjon

Pris 150,-

Barna har mest utbyttet av kurset om de er ca åtte og oppover.

Send oss en e-post: barnefilmklubb@gmail.com for påmelding.